STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ŠIRBEGOVIĆ

NAš uspjeh je lako objasniti.

mi se trudimo više.

Ako te interejuje šta i kako radimo, šta NE radimo, kao i interesantna priča o doktorici onda čitaj dalje.

Stomatološka ordinacija Širbegović
dr Ema Širbegović

Šta radimo u  ordinaciji Širbegović

Znamo da ljudi ne vole ići stomatologu i da im to stvara stres. Prva asocijacija je bol i neprijatan osjećaj. Znajući to, nastojimo da sve naše intervencije budu bezbolne i da sa pacijentima što više razgovaramo.
Razgovor nam pomaže da shvatimo trenutke naprijatnosti i da ih otklonimo odmah.

Smijeh je najbolji lijek protiv stresa. Zato činimo sve da se naši pacijenti smiju.

Šta ne radimo 

Zahtjeve pacijenata, čiji bi rezultat mogao ugroziti zdravlje pacijenta ili pogoršati postojeće stanje u ustima, odbijamo odmah. Na bazi našeg iskustva mi ćemo vam dati najbolju procjenu rezultata. Ako se pacijenti ne slažu sa nama, potičemo ih da potraže i drugo mišljenje.

U stomatološkoj ordinaciji Širbegović ne prihvatamo one slučajeve za koje unaprijed znamo da predstavlja nerealan zahtjev pacijenta. Nerealne zahtjeve i očekivanja odbijamo, ma koliko da platite. 

Ne radimo složene  slučajeve, za koje procjenimo da je potrebna specijalistička intervencija. Takve slučajeve uputimo provjernim kolegama specijalistima. 

Na temu kako odabrati stomatologa možete pročitati  možete pročitati ovdje.

DIGITALNA STOMATOLOGIJA

Smanjili smo iznos zračenja pacijenata za 10 puta promjenom dijagnostike iz analognog RTG u digitalni RVG sistem. Dakle, izbacili  smo filmove i sliku prenjeli na monitor. To znači  bolju dijagnostiku za nas, a za vas pet puta manje zračenje i precizniju terapiju.

Implementirali smo digitalni CAD CAM sistem za izradu protetskih radova od potpune keramike (100% keramičkia navlaka). Sada možemo napraviti krunice, ljuspice/vinire, keramičke plombe samo za JEDAN dan ili u jednoj posjeti stomatologu.

NEMA POTREBE DA DOLAZITE DVA PUTA.

oralno zdravlje i trudnoća

garancija na protetske  RADOVE

Na fiksne protetske radove koje napravite u nas, dajemo PISANU GARANCIJU od 5 godina. Garancija se odnosi na korišteni materijal i na rad doktora. Naše radove možete pogledati ovdje

Cijene u stomatološkoj ordinaciji

 U stomatološkoj ordinaciji Širbegović cijene smo odredili da dobijete najviše usluge u odnosu na uloženi novac u vaše zdravlje. Novac jeste bitan za poslovanje, ali nije najvažniji. Zato smo vam omogućili plaćanje na rate do 36 mjeseci.  Za detaljan pregled cijena pogledajte CJENOVNIK USLUGA.

Preporučujem da pratite naš profil na Facebook-u i INSTAGRAMU. Tu smo jako aktivni.

Kliknite na ikone i lajkajte naše stranice.  

o doktorici 

Paralelno sa  studiranjem na stomatološkom fakultetu, u periodu 2005-2011. godina radila je kao šminker na Hayat TV  i OBN TV. Njene radove ste sigurno vidjeli, ako ste gledali navedene programe.

2011. godine počinje raditi kao stomatolog u jednoj ordinaciji.

2014. godine sa kolegom partnerom pokreće privatnu stomatološku ordinaciju a&s.

Krajem 2018. godine napušta zajednički projekat i samostalno osniva stomatološku ordinaciju ”Širbegović” na Skenderiji u ulici Hamdije Kreševljaković. Fokusirala se na estetske i složene restorativne zahvate u stomatologiji.

Ako trebate dodatne informacije posjetite KONTAKT stranicu ili tslobodno pozovite na broj 061 563 238. Pišite u inbox na našem Facebook ili Instagram profilu.

Stomatološka ordinacija Širbegović

STOMATOLOG I MAKE UP ARTIST U JEDNOJ OSOBI

''Kao neko tko ima razvijen osjećaj za estetiku, zube ne posmatram izolovano od cijelog lica. Posebno obraćam pažnju na odnos zuba prema usnama. Zubi moraju biti u skladu sa fizionomijom lica i treba da odgovraju ličnosti osobe. Zbog toga uvijek prvo pogledam lice, a zatim zube. Svaki dan svjedočim koliko prekrasan osmijeh može da utiče na samopouzdanje ljudi. Zato nastojim da svakome podarim novi osmijeh koji je u harmoniji sa njegovim licem.''