STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ŠIRBEGOVIĆ

NAš uspjeh je lako objasniti.

mi se trudimo više.

Stomatološka ordinacija Širbegović je  nastavak uspješne priče nastale u ordianicji A&S . Ovdje je dr Ema Širbegović radila od 2014. godine. 

Od kraja 2018. godine osniva vlastitu ordinaciju na Skenderiji.

Ako vas interejuje kako i  šta radimo, te šta NE radimo kao i interesantna priča o doktorici onda čitajte dalje.

Stomatološka ordinacija Širbegović

Šta radimo u  ordinaciji Širbegović

Znamo da ljudi ne vole ići stomatologu i da im to stvara stres. Prva asocijacija je na bol i neprijatan osjećaj dok sjede na stolici. Znajući to, nastojimo da sve naše intervencije budu bezbolne i da sa pacijentima mnogo razgovaramo. Razgovor nam pomaže da shvatimo trenutke naprijatnosti i da ih otklonimo odmah.

Smijeh je najbolji lijek protiv stresa. Zato činimo sve da se naši pacijenti smiju što više kada nas posjete.

Na naše pacijente ne gledamo kroz novac, nego kao ljude sa zdravstvenim problemom.

 

Šta ne radimo 

Zahtjeve pacijenata, čiji bi rezultat mogao ugroziti zdravlje pacijenta ili pogoršati postojeće stanje u ustima, odbijamo odmah. Na bazi našeg iskustva mi ćemo vam dati najbolju procjenu rezultata. Ako se pacijenti ne slažu sa nama, potičemo ih da potraže i drugo mišljenje.

U stomatološkoj ordinaciji Širbegović ne prihvatamo one slučajeve za koje unaprijed znamo da predstavlja nerealan zahtjev pacijenta. Nerealne zahtjeve i očekivanja odbijamo, ma koliko da platite za njega. 

Ne radimo složene  slučajeve, za koje procjenimo da je potrebna specijalistička intervencija. Takve slučajeve uputimo  provjernim kolegama specijalistima. 

Na temu kako odabrati stomatologa možete pročitati  možete pročitati ovdje.

DIGITALNA STOMATOLOGIJA

Smanjili smo iznos zračenja pacijenata za 10 puta promjenom dijagnostike iz analognog RTG u digitalni RVG sistem. Dakle, izbacili  smo filmove i sliku prenjeli na monitor. To znači bolju dijagnostiku za nas, a za vas precizniju terapiju.

Implementirali smo digitalni CAD CAM sistem za izradu protetskih radova od potpune keramike (100% keramičkia navlaka). Sada možemo napraviti krunice, ljuspice/vinire, keramičke plombe samo za JEDAN dan ili u jednoj posjeti stomatologu.

 NEMA POTREBE DA DOLAZITE DVA PUTA.

garancija na protetske radove

Na fiksne protetske radove koje napravite u nas, dajemo PISANU garanciju od 5 godina. Garancija se odnosi na korišteni materijal i na uslugu izrade i postavljana protetskog rada.

Cijene u stomatološkoj ordinaciji

 U stomatoločkoj ordinaciji Širbegović cijene smo odredili da dobijete najviše usluge u odnosu na uloženi novac u vaše zdravlje. Novac jeste bitan za poslovanje, ali nije najvažniji. Zato smo vam omogućili plaćanje na rate do 36 mjeseci.  Za detaljan pregled cijena pogledajte CJENOVNIK USLUGA.

o doktorici 

Paralelno sa  studiranjem na stomatološkom fakultetu, u periodu 2005-2011. godina radila je kao šminker na Hayat TV  i OBN TV. Njene radove ste sigurno vidjeli, ako ste gledali navedene programe.

2011. godine počinje raditi kao stomatolog u jednoj ordinaciji.

2014. godine sa kolegom partnerom pokreće privatnu stomatološku ordinaciju a&s na Breki, iznad Kliničkog centra.

Krajem 2018. godine napušta zajednički projekat i samostalno osniva stomatološku ordinaciju ”Širbegović” na Skenderiji u ulici Hamdije Kreševljaković. Fokusirala se na estetske i složene restorativne zahvate u stomatologiji.

Od 2013. godine do danas pohađala je preko 30 stručnih seminara, edukacija i radionica na kome je sticala dodatna znanja. 

Ako trebate dodatne informacije posjetite KONTAKT ili trebate savjet slobodno pozovite na broj 061 563 238 ili pišite u inbox na našem Facebook ili Instagram profilu.

Stomatološka ordinacija Širbegović

STOMATOLOG I MAKE UP ARTIST U JEDNOJ OSOBI

''Kao neko tko ima razvijen osjećaj za estetiku, zube ne posmatram izolovano od cijelog lica. Posebno obraćam pažnju na odnos zuba prema usnama. Zubi moraju biti u skladu sa fizionomijom lica i treba da odgovraju ličnosti osobe. Zbog toga uvijek prvo pogledam lice, a zatim zube. Svaki dan svjedočim koliko prekrasan osmijeh može da utiče na samopouzdanje ljudi. Zato nastojim da svakome podarim novi osmijeh koji je u harmoniji sa njegovim licem.''