Sistematski Pregled za Oralno Zdravlje

Sistematski Pregled za Oralno Zdravlje

Uradite sistematski pregled uz popust od 55%.

Svjesni važnosti pravilne i redovne brige o oralnom zdravlju kreirali smo specijalni paket sistematskog pregleda za zaposlene u firmama širom Bosne i Hercegovine.

Naš cilj je da omogućimo svim što većem broju ljudi da postignu i održavaju optimalno oralno zdravlje.

Izbjeljivanje zuba

Kome je namijenjen sistematski pregled

Ova usluga je isključivo namijenjena firmama i njihovim zaposlenim. Pravo na sistematske preglede ostvaruju zaposlenici u firmama koje sa Širbegović stomatologijom potpišu ugovor o saradnji.

Sistematski pregled ugovaraju i plaćaju kompanije za svoje uposlenike. Sami uposlenici ne mogu kupiti pojedinačno paket sistematskog pregleda za oralno zdravlje.

KOJE USLUGE OBUHVATA SISTEMATSKI PREGLED

Sistematski pregled obuhvata četiri usluge:

Nudimo kompletan pregled oralne šupljine, sagledavajući stanje zuba, desni i svih mekih tkiva usta. Pregled vrši doktor specijalista parodontologije i bolesti usta.

Nudimo kompletan pregled oralne šupljine, sagledavajući stanje zuba, desni i svih mekih tkiva usta. Pregled vrši doktor specijalista parodontologije i bolesti usta.

Naš tim iskusnih doktora profesionalno čisti naslage kamenca, doprinoseći zdravlju vaših zuba i desni.

Pjeskarenje je efikasan način za uklanjanje površinskih mrlja i plaka sa zuba, ostavljajući vaš osmijeh sjajnim i svježim.

Cijena sistematskog pregleda

Svaka usluga iz paketa zasebno košta 50 KM. Međutim, smo za uposlenike firmi kreirali specijalnu ponudu – čitav paket sistematskih pregleda za samo 60 KM po zaposlenom!

Ovo je značajna ušteda u odnosu na redovnu cijenu od 200 KM.

Bonus Kartice Usluga

Naša briga o pacijentima se ne završava na stolici za pregled – ona traje i nakon toga. Da bismo nagradili vaš odabir i pružili dodatnu vrijednost, Širbegović Stomatologija uvodi Srebrnu i Zlatnu bonus karticu!

Sa njima vaši uposlenici ostvaruju dodatne popuste ako se odluče da su im potrebne druge stomatološke usluge. 

Investirajte u svoje oralno zdravlje i uštedite s našim bonus karticama. Bez obzira da li izaberete Srebrnu ili Zlatnu karticu, nudimo vam pristup vrhunskim stomatološkim uslugama uz značajne uštede.

NEpropustite ovu priliku

Pozivamo sve firme da iskoriste ovu jedinstvenu priliku. Brinite o zdravlju svojih zaposlenika i  investirajte u njihov oralno zdravlje!

Za više informacija ili za zakazivanje pregleda, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja.

Važnost Prevencije i Sistematskih Pregleda za Oralno Zdravlje

Oralno zdravlje je ključni deo opšteg zdravlja svake osobe. Nepravilna higijena usta i zuba može dovesti do različitih oralnih bolesti, uključujući karijes, gingivitis, parodontitis, pa čak i oralni karcinom. Redovni sistematski pregledi i adekvatna oralna higijena pomažu u prevenciji ovih bolesti.

Evo nekoliko razloga zašto su prevencija i sistematski pregledi za oralno zdravlje važni:

Rano otkrivanje problema

Redovni sistematski pregledi mogu pomoći u ranoj detekciji oralnih bolesti i problema, što omogućava pravovremeno lečenje i smanjuje rizik od ozbiljnih komplikacija.

Ušteda novca

Prevencija je često jeftinija od lečenja. Redovnim pregledima i održavanjem oralne higijene možete izbeći skupe tretmane i intervencije koje su često potrebne kada se oralne bolesti ne tretiraju na vreme.

Očuvanje zuba

Prevencija i redovni pregledi mogu pomoći u očuvanju vaših prirodnih zuba, što je ključno za pravilno funkcionisanje vilice i dobar izgled.

Opšte zdravlje

Brojne studije su pokazale vezu između oralnog zdravlja i opšteg zdravlja. Bolesti poput srčanih bolesti, dijabetesa, plućnih bolesti, i neke vrste raka mogu biti povezane sa oralnim zdravljem.

Samopouzdanje

Zdrav osmijeh doprinosi povećanom samopouzdanju, poboljšava socijalne interakcije i utiče na ukupnu dobrobit osobe.

Sistematski pregled u Širbegović stomatologiji

Ako mislite da je vašim radnicima potreban sistematski pregled nazovite nas danas i dodatno se informišite o ovoj korisnoj ponudi!